søndag 8. august 2010

Blogg-gjenoppliving!

Jo, det er en stund siden sist jeg postet noe her, men det betyr ikke at produksjonen av ting og tang har vært heeeelt fraværende. Noe har jeg fått kvernet frem, selv om det ikke har vært de helt store prosjektene nå i sommer. Siden sist har vi jo flyttet, og mye av ledig tid har gått med på alt som følger med. Bl.a. gardinsying, noe som ikke er så spennende at det er verdt å blogge om... Kanskje lager jeg en post når alle gardiner og pynt er ferdig (ttt, som man vet) så dere får se litt av hvordan det ser ut her.

Inntil videre får jeg nøye meg med å vise frem de siste kreasjonene, en bukse til Sverre og et skjørt til meg selv. Ellers har det blitt noen sokker og votter til venninner og venninners barn, men der tror jeg ikke jeg har noen bilder å vise frem.

Sverres bukse i fleece:

Skjørtet mitt, sydd fritt etter eget mønster, med en bit Robert Kaufmann-stoff og en bit restestoff fra mamma. Påtrykt øyenstikkere med stempel og tøymaling fra Panduro:


Åja, jeg har også laget artige trykk på litt kjøpte klær, både for å gjøre dem litt mer spennende, og for å skille Sverres barnehageklær fra alle andres barnehageklær - spesielt til gutter er det vanskelig å finne noe som er litt annerledes enn det vanlige fra H&M og Lindex. Kanskje lager jeg en samlepost på det også.